Joga kamp. Učestvuj i ti!

 Joga kamp je vid aktivnog psihofizičkog odmora gde na kvalitetan način provodite svoje slobodno vreme u lepom ambijentu, okruženi vedrim ljudima uz mogućnost sticanja novih znanja, razmene iskustava u oblasti joge i rada na sebi.

Na joga časovima i programima prisustvo je poželjno ali ne i obavezno. Program sadrži kurs i klasične časove Hatha yoge i meditacije. Kao i forume sa raznim temama kao joga filozofija, zdrava ishrana, joga u svakodnevnom životu itd. Osim toga program sadrži i  jogičke muzičke priredbe. Za učesnike kampa čiji polazak nije iz Subotice, moguće je odrediti i neko drugo mesto polaska. Poput Novog Sada, Beograda.

Joga kamp vodi Nemeth Žolt licencirani joga majstor sa preko 4000 podučavanih časova. Priznat od prvog Indijskog Joga saveza (YAI) sa diplomama priznatim kod najvećih medjunarodnih Yoga alijansi (Yoga Alliance, Yoga Alliance International, International Yoga Federation, Europe Yoga Alliance). Kao i Joga Saveza Srbije i kod nadležnih državnih organa Saveza za rekreaciju i Fitnes Srbije.

Pogledaj Galeriju